Forma din framtid!

Studiefrämjandet vill ge människor kunskap och kraft att forma sin framtid. Studiefrämjandet är ett partipolitiskt och religiöst obundet studieförbund som bedriver folkbildningsverksamhet genom studiecirklar och kulturarrangemang. Med en särskild inriktning på natur, djur, miljö och kultur arbetar vi med hållbar utveckling som ledstjärna. Utifrån ett demokratiskt synsätt hävdar vi allas lika värde och rätt till kunskap, kultur och bildning. I all vår verksamhet ska vi främja mångfald och motarbeta främlingskap och rasism. Alla ska känna att de är välkomna till Studiefrämjandet! Mest av allt finns vi till för att hjälpa människor att utvecklas tillsammans med andra, samtidigt som de har kul.

Vad är du nyfiken på?

Musik? Natur och trädgård? Hundar? Eller något annat? Du väljer.

Starta en studiecirkel hos oss: www.studieframjandet.se/starta-studiecirkel/

Musik är stort hos Studiefrämjandet, så här kan du utveckla ditt intresse:

Spela, sjung och skriv musik tillsammans med andra. Hos oss finns möjligheterna genom våra studiecirklar och musikkurser. Vi hjälper dig också att arrangera egna konserter.

Hos oss kan du låna replokal , spela in i studio och delta i någon av våra workshops. Du kan också spela live, bland annat via våra scener på Livekarusellen och Nemis. Eller varför inte arrangera din egen spelning?

Instrumentkurser finns i allt ifrån piano, trummor, bas och gitarr till sång och blåsinstrument. Vi hjälper dig också att bli en bra DJ.

Studiefrämjandet är Sveriges största oberoende studieförbund och inte minst är vi störst på musik. 140 engagerade musikhandläggare runt om i landet jobbar för att hjälpa dig som spelar eller sjunger.

Vi jobbar hårt för ökad jämställdhet inom musikbranschen. www.facebook.com/distastudieframjandet

Hör av dig till oss för att gå en kurs eller starta en studiecirkel i musik!
www.studieframjandet.se/starta-studiecirkel/