Brinner du för inkludering och integration? Vill du skaffa nya kompisar? Vi har ett kreativt och givande uppdrag för dig som passar utmärkt bredvid studierna!

Vi är NKB Ung, ett projekt som drivs av Nya Kompisbyrån med stöd av Arvsfonden. Sedan 2014 länkar vi samman nya och etablerade svenskar för att ses över fika, middag eller digitalt. NKB Ung skapar möten för och med unga för att främja integration och öka gemenskap på högskolor och universitet.

Nu söker vi dig som vill delta i projektet NKB Ung. Är du intresserad av att lära känna nya människor med olika bakgrund, erfarenhet och kultur? Genom NKB Ung får du ett breddat socialt nätverk, en berikad förståelse för varandra och ökade möjligheter till jobb. Samtidigt bidrar du till ett samhälle där vi möts som människor, samtalar och bygger relationer. Ett samhälle där vi förekommer utanförskap och främlingsfientlighet genom att vara välkomnande och inkluderande.

Till dig som vill ta en mer aktiv roll i integrationsarbetet på ditt universitet erbjuder vi möjlighet att bli NKB Ung ambassadör. Efter en grundutbildning blir du som ambassadör ansiktet utåt för vårt projekt. Tillsammans med andra anordnar du aktiviteter som främjar integration och öka gemenskap på ditt universitet — aktiviteter som får människor att mötas.

Nu tänker du kanske: What’s in it for me? Att engagera sig är både kul och utvecklande. Vi skapar enkla former av vardagsintegration där allt som krävs är ett personligt möte.

Som NKB Ung ambassadör får du kompetensutveckling i bland annat retorik, marknadsföring och eventsamordning. Du får ett större nätverk och fördjupade kunskaper om integration och den ideella sektorn. Du får även förtur till Nya Kompisbyråns annonserade praktikplatser. Viktigast av allt bidrar du till ett mer inkluderande samhälle och blir du del av NKB-gemenskapen.

Vill du skaffa nya kompisar genom att delta i projektet NKB Ung?
Registrera dig med din e-post på www.nyakompisbyran.se 

Vill du öka gemenskapen och bli NKB Ung ambassadör?
Skanna QR-koden nedan för att skicka en intresseanmälan!