Vill du sjunga i kör?

Vilken tur – då har du hittat helt rätt! Det är vi som är Bella Voce – Lunds Studentsångerskor. Vi är en av Lunds mest färgstarka damkörer med cirka 40 medlemmar. För oss är ingen musik omöjlig och vi har en bred repertoar på våra konserter. Kören har funnits sedan år 2000.

Bli en av oss!

Är du sugen på att bli medlem i Bella Voce – Lunds Studentsångerskor? Att sjunga i kör är inte bara väldigt kul utan även en källa till gemenskap, endorfinrus och en stor mängd skratt! Varje termin söker vi nya sångerskor som vill sjunga med oss. Vi ser gärna att nya medlemmar har tidigare erfarenhet av att ha sjungit körsång a capella, har notvana och är ambitiös med sin körsång. Om du eller någon du känner passar in på den beskrivningen så tveka inte att fylla i en intresseanmälan på vår hemsida.

Ett år med kören

Vi ses varje vecka för att repetera tillsammans. Utöver det sjunger vi på baler, fester, events och ger en egen större konsert varje termin. Vi ses också regelbundet i våra egna stämmor för att sjunga och umgås! Varje år sjunger vi exempelvis på Kulturens nationaldagsfirande, mösspåtagningen den siste april samt vid många stämningsfulla luciatåg!

Under körens 20 år har vi hunnit med mycket! Något som vi är lite extra glada över är t.ex. vår livestreamade jubileumskonsert i november 2020 och vår julskiva Stig in. Vi har också hunnit med att tävla internationellt vid flera tillfällen, som i Assisi 2017, Helsingborg 2018 och i Cork 2019. Körens prestationer på dessa tävlingar har resulterat i en rankning på 22:e plats i Interkulturs världsrankning för damkör (mars 2020). Något vi är otroligt stolta över! Vi ser mycket fram emot kommande körtävlingar!

Följ oss och se mer av våra upptåg på vår hemsida, Facebook och Instagram.

Har du en fråga till oss? Hör av dig till styrelsen@bellavoce.eu eller kontakta oss via våra sociala medier. Vill du boka kören till din fest eller event? Kontakta pr@bellavoce.eu.

Vi ses!