Studio AF är Lunds yngsta och objektivt fräschaste utskott, med främsta fokus på filmskapande. Vi hjälper andra föreningar att förverkliga sina mål och skapar egen underhållning riktat till studenter. Vi håller till i AF-borgen och är engagerade i studentlivet på flera sätt.

Att filma, redigera och skriva manus är huvudområdena inom utskottet, samtidigt som det även finns möjlighet att vara kreativ inom områden som journalistik, fotografi, grafisk design och animation. Utskottets medlemmar har tillgång till professionell filmutrustning och flera redigeringsprogram, samt vår nya studiolokal och flera trevliga utrymmen. Som medlem har du stort inflytande på vilka projekt vi gör och hur vi vill att organisationen ska se ut.

Externa projekt är också en stor del av vår verksamhet. Under vår tid som ett utskott har vi producerat såväl aftermovies och balfilmer som olika promotionvideor och inspelade rektorstal. Så om du eller din förening vill ha hjälp att utveckla en filmidé, marknadsföra någonting, eller kanske hålla ett evenemang i form av en livestream – hör av dig till oss!

Är du själv intresserad av att bli en del av utskottet och skapa film i trevligt sällskap? Vi har några platser att fylla under våren, så tveka inte att slänga iväg ett mail!


Följ oss!

Instagram: @studioaflund

Facebook: Studio AF

YouTube: Studio AF


Kontakt: studioutskottet@gmail.com