Studio AF är Lunds yngsta och objektivt fräschaste utskott, med främsta fokus på filmskapande. Vi hjälper andra föreningar att förverkliga sina mål och skapar egen underhållning riktat till studenter. Vi håller till i AF-borgen och är engagerade i studentlivet på flera olika sätt.

Att filma, redigera och skriva manus är huvudområdena inom utskottet, samtidigt som det även finns möjlighet att vara kreativ inom områden som journalistik, fotografi, grafisk design och animation. Utskottets medlemmar har tillgång till professionell filmutrustning och flera redigeringsprogram, samt en studiolokal och andra trevliga utrymmen. Som medlem har du stort inflytande på vilka projekt vi gör och hur vi vill att organisationen ska se ut.

Vid sidan av våra egna projekt, främst bestående av sketcher om Lund och dess studentliv, så är även externa projekt en stor del av verksamheten. Under vår tid som ett utskott har vi producerat såväl aftermovies och balfilmer som olika promotionvideor och inspelade rektorstal. Så om du eller din förening vill ha hjälp att utveckla en filmidé, marknadsföra någonting, eller kanske hålla ett evenemang i form av en livestream – hör av dig till oss!

Är du själv intresserad av att bli en del av utskottet och skapa film i trevligt sällskap? Kontakta oss på mail eller sociala medier!


Följ oss!

Facebook: Studio AF

Instagram: @studioaflund

YouTube: Studio AF


Kontakt: studioutskottet@gmail.com