Vilka är vi?

Lunds Akademiska Vinsällskap är en förening skapad av studenter, för studenter. Vårt ändamål är att främja studenters bildning kring vin och andra alkoholhaltiga drycker, men självklart serverar vi också alkoholfria alternativ på alla event. Ett VINnande koncept helt enkelt!

Vad kan vi ge dig? 

Som medlem i Lunds Akademiska Vinsällskap får du möjlighet att gå på vinprovningar, provningar av andra måltidsdrycker (vi anordnar i snitt 4 provningar per termin!), följa med på studiebesök, gå på sittningar och mycket annat roligt. Du kommer få lära dig mer om olika druvsorter, förstå skillnaden mellan olika glas och lättare kunna välja ut dit nästa vin till ostbrickan eller lördagsmiddagen (eller varför inte onsdagsutgången?(post-corona såklart!)). Självklart kommer inte vi bara lära dig allt om vin, utan även andra drycker och delikatesser kan smyga sig in på ett hörn. Du får även tillgång till vårat nyhetsbrev där där vi tipsar om vin inför säsongen, hur man matchar vin med mat och annan kuriosa. Ibland slinker det in en rolig anekdot eller två. 

En nyhet för denna termin är att vi jobbar på att plocka fram ett medlemskort med roliga rabatter och erbjudanden från lokala handlare, allt exklusivt för våra medlemmar så ni kan njuta ännu mer av druvornas fantastiska värld!

Som medlem har du även rätt att delta på våra vår- och höstmöten där du kan vara med och besluta hur föreningen ska drivas framåt.

Bli medlem! 

För att bli medlem i Lunds Akademiska Vinsällskap krävs att du

  1. Fyller i följande formulär: https://forms.gle/ZEC2naEHz2S3gXQdA
  2. Betalar medlemsavgiften. Avgiften ligger på 100kr och avser nuvarande och kommande termin. 

Betalning sker till: 

BG: 736-8434, eller
Swish: 1232649622.
Ange ditt namn och personnummer som betalningsreferens.

Kontaktinformation: 

Mejl: ordf.lav@akademiskavin.se

FB: lundskademiskavin

Instagram: lundsakademiskavin

PS. Vi tipsar om vin varje vecka på våra sociala medier, in och följ!