Nya ärade student!

Kommer du till Lunds universitet efter värnplikten och känner en saknad av ett sammanhang eller en gemenskap som förstår vårdpunkter, ISO-lunch och postpass? Att få utspisa ärtsoppa och pannkakor på en torsdag? Eller är du en student med intresse av säkerhetspolitik och kamratskap? Då kan Lunds Akademiska Officerssällskap vara värt att ansluta sig till, då sällskapet är öppet för alla studenter genom Akademiska Föreningen! Välkommen till oss!

Vilka är vi då? Sedan 1960 har föreningen befunnit sig i Lund med anknytningar till reservofficerskåren inom Försvarsmakten. Vår primära funktion är diskussionen och samtalet, där totalförsvarsperspektiv inom samhället står ofta står i centrum, men även ledarskap och utbildning ligger oss nära. Vi är även studenter inom olika inriktningar som gillar utmaningar och nya upplevelser, från fysisk träning till fest!

Lunds Akademiska Officerssällskap (LAOS) är en studentförening i Lund som är politiskt obunden och fristående från både Försvarsmakten och Lunds universitet. Vi återfinns i AF-borgen på 5:e våningen. Vår vision är att skapa tilltalande evenemang för studenter inom Lund, både intressanta kunskapshöjande föredrag och seminarier inom försvars- och säkerhetsrelaterade frågor, men också rent sociala aktiviteter!

Om något av det här väcker intresse eller nyfikenhet så tveka inte och ta kontakt med oss!

Vår devis lyder: Ad Utrumque Paratus – beredd till bådadera.

Våra primära kanaler: 

https://www.instagram.com/laoslund/

https://www.facebook.com/LAOSLund

Kontakt: 
info@laoslund.se

https://laoslund.se/bli-medlem/