Vision är fackförbundet för studenter och för de som arbetar som tjänstemän i välfärden. Ett studentmedlemskap hos oss handlar om sen sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av din studietid och ditt framtida arbetsliv.

Ett medlemskap hos oss ger dig fullt fackligt stöd under hela din studietid och du kan söka hjälp hos vår rådgivning ’’Vision direkt’’.

Våra fantastiskt duktiga rådgivare kan svara på allt från kollektivavtal på extrajobbet till frågor om Visions erbjudanden och tjänster.

Vision direkt har öppet från 8-20 på vardagar och har en snittsvarstid på under en minut. ’

Som studentmedlem i Vision kan du söka något av Visions stipendier. Våra stipendier kan ge dig upp till 20 000 kr.

Vi ger dig möjlighet att skaffa kunskap, kontakter och erfarenheter utöver din utbildning. Vi har stipendier för såväl uppsatser som att finansiera studier i Sverige och internationellt.

Nu kan du som är studentmedlem i Vision och är under 39 år teckna en riktigt bra hemförsäkring. När du tecknar försäkringen på webben får du de tre första månaderna gratis. Studenthemförsäkringen innehåller ett bra skydd för dina saker, otursförsäkring (allrisk), reseskydd i 45 dagar och hjälp vid ID-stöld. Du kan även teckna till en olycksfallsförsäkring och medförsäkra en partner.

Allt detta och mycket mer får du som studentmedlem i Vision.

Medlemskapet gäller under tiden du är student.

Just nu har vi även en kampanj där du kan teckna ett kostnadsfritt studentmedlemskap för hela studietiden hos oss.

Erbjudandet gäller fram tills den 30/9 (Ordinarie pris 100 kr).

Bra deal, eller hur?!