Bli medlem i Hyresgästföreningen – få en tryggare höst!

Som medlem i Hyresgästföreningen blir du en del av en av Sveriges största folkrörelser. Genom oss kan du påverka ditt boende och du kan känna dig trygg att vi finns där om du behöver hyresjuridisk hjälp. Som besökare på Hälsningsgillet vill vi hälsa dig extra välkommen till oss! Om du blir medlem på webben under Hälsningsgillet kan du därför uppge 3428 som rekryteringskod så skickar vi ett välkomstpaket till dig med cykellampor och ett personligt trygghetslarm (läs mer nedan).
Gå till vår hemsida och klicka på den gula knappen “Bli medlem” längst upp till höger för att registrera dig.

Välkommen till en tryggare höst!
Har du frågor? Kontakta oss på 0771-443 443.

Tryggare tillsammans!

Som medlem i Hyresgästföreningen har du många fördelar och kan vara med och påverka ditt – och dina grannars – boende. Vi arbetar för allas rätt till ett bra hem, till en rimlig kostnad.
Du får också tillgång till en stark och kunnig organisation som stöttar dig i ditt engagemang, förhandlar hyran och hjälper dig med hyresjuridisk rådgivning om det behövs. Dessutom får du massor av medlemsförmåner och medlemstidningen Hem & Hyra – för bara 85 kronor i månaden.
Läs mer på Hyresgästföreningens hemsida!

Dina förmåner – billigare kurslitteratur och hemförsäkring

Just nu får du som medlem 5 % rabatt på kurslitteratur hos Adlibris. Som vanligt gäller dessutom 7 % rabatt på övrigt sortiment. I tillägg till det har du tillgång till hundratals andra förmåner, bland annat billigare hemförsäkringar, bio (både på biograf och SF Anytime), matkassar från vegetariska och ekologiska Simple Feast och ljudboksprenumeration från Nextory.

Läs mer om Hyresgästföreningens förmåner här.

En tryggare höst – cykellampor och personlarm

Om du väljer att bli medlem under Hälsningsgillet skickar vi ett speciellt välkomstpaket till dig. I det ingår bland annat ett personlarm och cykellampor.
Toppoint är ett litet men kraftfullt personlarm med en inbyggd LED-lampa. Cykellamporna gör dig mer synlig i höstmörkret, och lådan innehåller ett framljus och ett bakljus som antingen kan lysa med ett stadigt sken eller blinka i olika intervaller. Dessa kan du naturligtvis även fästa på en jacka eller en nyckelknippa.
Registrera dig på www.hyresgastforeningen.se genom att klicka på den gula knappen “Bli medlem” upp i det högra hörnet. Efter att du registrerat din uppgifter uppger du rekryteringskoden 3428.