För förändring krävs kunskap!

Är du nyfiken på världen och Sveriges roll i den? Är du en person som gillar att prata om klimatfrågan eller stå upp för mänskliga rättigheter? Vet du inte riktigt vart du ska börja? Kom då till FUF, vi är en förening som riktar in oss på att sprida information och kunskap om globala frågor, för en mer rättvis och hållbar värld. Våra medlemmar står i fokus och får engagera sig i sin hjärtefråga samtidigt som vi erbjuder kurser i både sakfrågor och kommunikation. Vi har allt från ett väldigt populärt praktikantprogram för dig som i studierna ska ut på praktiktermin, till kommunikationsgrupper , lokalgrupper eller utrikeskorrespondenter.

Ska du ut på praktik?

Då ska du söka till FUF:s Praktikantprogram! Du skickar bara en ansökan och matchas mot 40 olika platser på myndigheter och organisationer som strävar efter en mer rättvis och hållbar värld. Under praktikperioden får du även gå på nätverksträffar, studiebesök och kompetensutveckling, allt för att förkorta steget från studier till arbetsliv. Ansökan för VT21 öppnar 7 september och för att kunna bli matchad mot alla platser behöver vi din ansökan innan den 27 september. Läs mer och ansök här.

Lokalgrupp i Lund!

FUF har lokalgrupper runt om i Sverige och en av de största finns i Lund. FUF Lund består mest av studenter och har alla aktiviteter på engelska, för att kunna inkludera fler. Läs mer här.

Interested in sustainability, international collaborations, and global development issues? Want to get valuable work experience and meet like-minded people? Become an active member of FUF Lund and gain experience, knowledge and contacts!

Information Meeting – Get involved!
Digital Information Meeting – Get involved!

Contact us via: lund@fuf.se 

For more info about the events, visit FUF Lund’s facebook page 

Kontakt

Hemsida: www.fuf.se

Email: fuf@fuf.se lund@fuf.se och praktik@fuf.se
Social media: @fuf.se (instagram, facebook)
Youtube: @fufplay