VAD ÄR HEDVIG?

Innan 2017 såg försäkringsbranschen likadan ut som den gjort i närmare 100 år – tills Hedvig gjorde entré. Hedvig har sedan 2017 jobbat med att skapa en försäkringsupplevelse som bygger på tillit, istället för ett oändligt förhör. Hedvig är en ny approach till försäkringar. Det handlar om frihet och att du ska kunna vara ok med ditt liv, vad som än händer. Vi hjälper dig att gå vidare när verkligheten inte blir som planerad. Vi har designat en försäkringsupplevelse som utgår från hur människor faktiskt vill få hjälp, vi har skrivit om försäkringsvillkoren så att de går att förstå, och vi har omdefinierat hur ett försäkringsbolag tjänar pengar. https://www.hedvig.com/se

VARFÖR HEDVIG?

En traditionell skadeanmälan är ofta långsam och ineffektiv. Pappersarbete, telefonköer och formulär. Hos Hedvig hanterar ditt personliga serviceteam din skada inom minuter.

Hemförsäkringen är helt digital och vi kan därför erbjuda våra medlemmar snabb hjälp och ersättning inom minuter om olyckan är framme. Drulle ingår alltid och vi har branschens mest generösa ersättning för elektronik. Hedvig är helt enkelt en ny approach till försäkringar och är Sveriges enda hemförsäkring utan bindningstid!

Hedvig tjänar inte pengar på det traditionella sättet. Vi har byggt bort frestelsen att behålla våra medlemmars pengar istället för att betala ut dem. 75% av månadsavgiften går till att täcka våra medlemmars skadeanmälningar. De återstående 25% går till att förbättra vår försäkring och göra upplevelsen enklare. Om det finns pengar kvar vid slutet av året doneras de till välgörenhet.

HEDVIG HEMFÖRSÄKRING STUDENT

Hedvigs Hemförsäkring student är Sveriges populäraste hemförsäkring för studenter och erbjuder allt skydd du behöver från 49kr/månad med studentrabatt. Just nu har vi ett erbjudande som ger 50% rabatt på din hemförsäkring i 5 månader. Läs mer och signa upp direkt här!

HEDVIG FOREVER

Berätta om Hedvig för dina vänner och sänk din premie, för alltid.

När någon skaffar Hedvig med din länk eller kod får ni båda 10 kr rabatt på er månadsavgift. Om du bjuder in tillräckligt många blir ditt pris till slut 0 kr, du kan alltså ha gratis hemförsäkring, forever. När ditt pris går ner meddelar vi dig i Hedvig-appen. Ni behåller båda rabatten så länge ni är medlemmar hos Hedvig. Läs mer om Hedvig Forever här!