– Bäst i test –


Vill du ha en fantastisk höst, gå på härliga sittningar och få en lite mer skämtsam prägel på din studenttid? Då är du varmt välkommen till Hallandsspexet!

Vilka är vi och vad gör vi?

Hallandsspexet har sedan 2008 levererat högklassiga spex och bjudit både publik och deltagare på många fina minnen. Vi övar, spikar, sjunger och syr på vår kära Hallands Nation för att framföra vårt verk på Stenkrossen i Lund. Om du är ny student i Lund så kanske du undrar vad ett spex är?

Tänk dig en musikal, fast med mer skämt. Hallandsspexet har flera olika utskott som tillsammans genomför allt som behövs för att nå den bästa möjliga föreställningen. Vissa utskott sysslar med dekor eller dans, medan andra fokuserar på att ordna enastående sittningar.

Oavsett vad du är intresserad av eller vill lära dig så finns det alltid något som passar alla!

Man behöver inte alls ha en stor expertis inom ett givet område för att delta i Hallandsspexet, du får kunskapen under produktionens gång. Det fantastiska med ett spex är också att man samtidigt får umgås med andra härliga studenter!


Trots att vi har börjat med repen den 26/9 så är det inte försent att anmäla sig! Klicka på knappen ovan för att komma till intresseanmälan.

Vi repar 2 vardagar i veckan 18:30-21:30 och varje söndag 16:00-19:00 fram till föreställningarna i slutet på november.


Vilket utskott väljer du?

Skådis

Dekoren

Syet

Sminket

Dansen

Tekniken

Sexmästeriet
Bandet

Vieriet
PR


Kontakt

styrelsen@hallandsspexet.se

Följ oss på sociala medier

HallandsSpexet är en erkänd förening inom Akademiska Föreningen