Var Gladspexarna – Lunds gladaste spexförening!

Maximera din studietid i Lund genom att gå med i en helt fantastisk förening med en stor härlig gemenskap. Här skaffar man vänner för livet
och får möjlighet att lära sig en massa nytt samtidigt som man har otroligt roligt. Det krävs inga förkunskaper för att få spexa i Var Glad – det enda som krävs är att man är taggad på att spexa och ha kul! Vi har något för alla med våra 11 utskott där du kan göra allt från att rigga teknik till att sy scenkläder, bygga dekor, hålla i sittningar och mycket mycket mera! Läs mer om våra olika utskott här: https://vargladspexarna.se/utskott


Under en vanlig spexperiod arbetar vi kvällstid i tre veckor (+ en föreställningsvecka!) för att kunna sätta upp ett grymt spex. Vi äter också middagar tillsammans, festar och har allmänt gött häng! Var GladSpexarna grundades 1998 och är en erkänd förening av Akademiska Föreningen. Vi sätter upp nyskrivna spex varje höst och gör en återuppsättning varje vårtermin. Inte nog med det – vi sätter även upp sommarspex på Kiviks marknad varje sommar!


Obs! Vi håller oss uppdaterade om covid-19 och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och fattar beslut om höstens spextermin därefter.


Följ oss på Facebook eller Instagram för att veta när vi har intresseanmälan nästa gång och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Kontaktinformation:
Mail: kontakt@vargladspexarna.se
Facebook: https://www.facebook.com/vargladspexarna/
Instagram: @vargladspexarna
Hemsida: vargladspexarna.se